Kako lahko pomagamo?

Site is offline. Click here for more info.

Pravilnik o zasebnosti

IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI:

Spoštujemo vašo zasebnost in smo zasnovali podrobno Izjavo o varovanju zasebnosti, ki je vključena v ta Sporazum. Prosimo, da si vzamete čas, da preberete našo Izjavo o varovanju zasebnosti. S tem, ko se strinjate s temi Pogoji, sprejemate tudi pogoje naše Izjave o varovanju zasebnosti. Zavedati se morate, da vas lahko kliki na določene povezave na naši spletni strani ali v naši aplikaciji preusmerijo na strani lastnine drugih podjetij, ki so zunaj našega domačega območja ter zbiranje informacij ni pod našim neposrednim nadzorom. Izjava o varovanju zasebnosti lastnin ali aplikacij tretjih oseb ureja informacije, ki jih te tretje osebe od vas pridobijo v tem kontekstu. 

INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO, PREJEMAMO IN GOSTIMO

 1.  Informacije računa in profila: Ko uporabljate naše Storitve, lahko zahtevamo in uporabljamo določene informacije, kot sta veljaven e-poštni naslov in geslo. Poleg tega lahko uporabniki ustvarijo profil, ki vsebuje informacije, kot so njihovi geografski podatki, ime in priimek, spol, telefonska številka, interesi in povezane informacije, kar vključuje tudi fotografije, ki jih želijo naložiti. Vse informacije, ki jih uporabniki delijo na javno vidnih profilih, so njihova lastna odgovornost. Pazljivo morate pretehtati tveganja, ki jih prinaša objavljanje določenih osebnih informacij-še posebej informacij, kot so naslov ali podrobne informacije o lokaciji-za širšo javnost. Kadar se je uporabnik odločil za prijavo v našo stran z uporabo storitev za dokaz pristnosti tretje osebe, kot je na primer Facebook Connect, lahko prejmemo tudi dodatne informacije profila ali druge informacije, za katere je ta ponudnik pooblaščen.
 2. Objave in transakcije: Gostimo lahko informacije, ki vključujejo osebne in kontaktne informacije, veljavne kontaktne informacije in gesla, ki so potrebna za zagotavljanje naših Storitev. Večino informacij, ki jih uporabite za ustvarjanje računa ali profila, lahko potrebujete tudi za objavo oglasa. Vse informacije, ki jih uporabniki delijo v oglasih, so njihova lastna odgovornost. Kot pri profilih morajo uporabniki pazljivo pretehtati tveganja, ki jih prinaša deljenje določenih osebnih informacij-še posebej informacij, kot so naslov ali podrobne informacije o lokaciji-v oglasu, ki je javno viden.
 3. Igre, oglaševanje in promocija: Zbiramo lahko osebne informacije, kot so vaše ime in kontaktne informacije, kadar sodelujete pri igrah, kvizih ali drugih tržnih promocijah, ki jih podpiramo na naši strani ali tretjih straneh. Prav tako lahko obdelujemo informacije, povezane z učinkovitostjo naših tržnih kampanj, vključno z oglasi z ogledi ali kliki na našem omrežju ali tretjih straneh.
 4. Pomoč strankam: Ko stopite v stik z našim oddelkom za pomoč strankam, lahko zberemo osebne informacije, ki so potrebne za izpolnitev vašega zaprosila, ter da lahko po potrebi stopimo v stik z vami za nadaljnje ukrepe. Z vami lahko stopimo v stik tudi z uporabo obstoječih kontaktnih informacij računa, ki nam jih v ta namen zagotovite. Zbiramo lahko tudi druge informacije o naši komunikaciji z našimi uporabniki, na primer zaprosila za pomoč uporabnikom, ki jih podajo naše stranke, ali povratne informacije, ki nam jih pošiljajo naši uporabniki.
 5. Spletna stran in mobilni podatki: Na naših strežnikih lahko samodejno prejemamo in beležimo informacije iz vašega brskalnika ali naprave, kar vključuje vaš IP naslov, atribute programske in strojne opreme, strani, ki jih zahtevate, mobilne identifikatorje, informacije o uporabi aplikacij in druge informacije na nivoju naprave ali sistema. To se lahko zgodi na naši spletni strani ali mobilni aplikaciji, ali na storitvah tretjih oseb.
 6. Priložene informacije: Prav tako lahko k obstoječim podatkom o naših uporabnikih, ki jih hranimo, prilagamo informacije, ki jih zakonito pridobimo od poslovnih partnerjev ali tretjih oseb.

IP NASLOV, PIŠKOTKI IN MOBILNI IDENTIFIKATORJI:

 1. Določene informacije lahko zbiramo prek tehnologij, kot so piškotki, slikovne točke ali lokalni pomnilnik (kot na vašem brskalniku ali napravi). Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki shranjujejo informacije na vaš računalnik, mobilni telefon ali drugo lokalno napravo. Slikovne točke so majhne slike, ki so del kod na spletnih straneh in opravljajo storitve, kot je omogočanje drugemu strežniku, da meri obiskanosti spletne strani, pogosto pa se uporabljajo v povezavi s piškotki. Koda beleži, če in kdaj (ter na kateri strani) se slikovna točka naloži, kar pomeni, da je uporabnik vključil določen zaslon ali del zaslona.
 2. S pomočjo piškotkov lahko spletni strežnik na primer shrani možnosti in nastavitve na uporabnikovem računalniku, mobilnem telefonu ali drugi napravi, ki se ob naslednjem obisku samodejno ponastavijo. Z drugimi besedami se piškotki med drugim uporabljajo, da je uporaba spletne strani bolj prijazna uporabnikom, tako da vam na primer ni potrebno ponavljati postopka prijave vsakič, ko ponovno obiščete stran. Uporabljamo tako stalne piškotke in sejne piškotke. Medtem ko stalni piškotki na vašem računalniku ostanejo dlje časa, se sejni piškotki samodejno izbrišejo, ko zaprete okno brskalnika.
 3. Tretjim osebam, kot so ponudniki oglaševalskih ali analitičnih storitev, lahko dovolimo zbiranje informacij z uporabo teh vrst tehnologij, neposredno na naši spletni strani ali prek naše mobilne aplikacije. Podatki, ki jih zbirajo, so predmet ustrezne izjave o varovanju zasebnosti teh tretjih oseb.

UPORABA TEH INFORMACIJ

 1. Za zagotavljanje naših storitev lahko uporabimo informacije, ki jih zbiramo in gostimo v sledeče splošne namene:
 • (i) zagotavljanje storitev za stranke, kar vključuje ustvarjanje in upravljanje z uporabniškimi računi, razreševanje tehničnih težav in omogočanje funkcij;
 • (ii) prilagajanje ponudb in izkušenj, kar vključuje oglaševanje na našem imetju ali imetju tretjih oseb;
 • (iii) nadziranje splošnih in individualnih uporabniških aktivnosti, kot so iskanja ključnih besed, objave in transakcijske dejavnosti, kot tudi upravljanje prometa na Spletni strani;
 • (iv) vzpostavljanje stikov z našimi uporabniki, kar vključuje storitvene zadeve, pomoč strankam ali dovoljeno tržno komunikacijo prek vseh razpoložljivih komunikacijskih kanalov;
 • (v) vodenje raziskovalnih iniciativ in opravljanje analitike za izboljšanje naših storitev; in
 • (vi) uveljavljanje naših Pogojev uporabe, tudi za boj proti goljufijam in zlorabi.
 • Informacije, ki jih zbiramo in opazujemo na našem omrežju, lahko zadržujemo le tako dolgo, kolikor je potrebno za izpolnite zgornjih poslovnih ciljev.

DELJENJE INFORMACIJ

 1.  Informacije, ki jih zbiramo, lahko delimo s svojimi podružnicami (podjetja pod skupnim lastništvom in nadzorom), ki se nahajajo v katerikoli tretji državi. Ta podjetja lahko informacije obdelujejo in uporabljajo, da nam nudijo podporo v namene, ki so opisani zgoraj, ter so zavezani k upoštevanju te Izjave o varovanju zasebnosti.
 2. Osebnih informacij o naših uporabnikih ne delimo z nepovezanimi tretjimi osebami, razen če smo prejeli izrecno dovoljenje naših uporabnikov, da lahko to storimo, ali v sledečih okoliščinah:
 •  
  • Tretje ponudnike storitev lahko uporabimo, da nam nudijo podporo pri zagotavljanju naših storitev, v tem primeru pa nimajo pristojnosti za neposredno uporabo kakršnihkoli osebnih informacij, ki jih zberejo v vašem imenu, ter so predmet pogojev te Izjave o varovanju zasebnosti.
  • Pridržujemo si pravico za deljenje informacij z zasebnimi ali javnimi organi, kar nam omogoča boj proti goljufijam in zlorabam na našem omrežju, preiskovanje sumov kršitev zakonov, ali boj proti drugim sumom kršitev naših pogojev uporabe.
  • Osebne informacije lahko delimo z vladnimi organi v skladu z zahtevami ustreznega zakona.
 1. V skladu z našo politiko ne posojamo ali prodajamo osebnih informacij o naših uporabnikih z nepovezanimi tretjimi osebami, razen kadar za to prejmemo izrecno dovoljenje naših uporabnikov. V primeru, da se naše podjetje ali oddelek preuredi ali proda in prenesemo vse ali večino našega premoženja novemu lastniku, se lahko vaše osebne informacije prenesejo kupcu, da se zagotovi nadaljnje izvajanje storitve.
 2. Določene neosebne informacije (podatki, ki naših uporabnikov ne prepoznavajo individualno) lahko delimo s tretjimi ponudniki storitev, zanesljivimi partnerji ali odobrenimi raziskovalci, da lahko bolje razumemo, kateri oglasi ali storitve vas zanimajo, izboljšamo splošno kakovost in učinkovitost naših ali njihovih storitev, ter prispevamo k akademskim raziskavam, za katere verjamemo, da nudijo širšo družbeno korist.

UPORABNIŠKI NADZOR

 1. Dostop, poprava in izbris: Uporabniki, ki ste pri nas ustvarili račun ali oglas, lahko dostopajte do, popravljate ali izbrišete svoje osebne informacije tako, da nam pišete na sledeči naslov: support@letgo.si. Sami ste odgovorni za natančnost podatkov, ki nam jih zagotovite ali objavite na našem omrežju. {V primeru, da ste svoj račun ustvarili prek ponudnika identitet (npr. Facebook Connect), lahko informacije svojega računa onemogočite ali spremenite tudi prek nastavitev, ki jih nudi ta ponudnik identitet (npr. na Facebook.com)}.
 2. Izbira tretjih oseb: Določene tretje osebe, ki so aktivne na naši strani, npr. Google Adwords, vam nudijo možnost, da se lahko odjavite iz njihovega zbiranja in uporabe informacij za spletno oglaševanje. Obiščete lahko http://www.networkadvertising.org in si preberete več o tej praksi ter o tem, kako uveljavljati izbiro glede vrste informacij, ki se zbira ter uporablja.
 3. PiškotkiVečina pomembnejših namiznih in mobilnih spletnih brskalnikov (npr. Safari, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera) vsebuje tipke, ki vam omogočajo, da omejite ali blokirate nastavitve piškotkov na vaših sistemih. Ne pozabite, da lahko z onemogočenjem piškotkov v svojem brskalniku za domene prvih oseb (strani, ki jih aktivno obiskujete) ali domene tretjih oseb (podjetja, ki ne sodijo med tiste, ki jih na spletu redno obiskujete) v določenih primerih povzročite zmanjšanje funkcionalnosti.

VARNOST

Vse informacije, ki jih zbiramo, so zaščitene z razumnimi tehničnimi sredstvi in razumnimi varnostnimi postopki, da lahko preprečimo nepooblaščen dostop do ali uporabo naših podatkov. Naše podružnice, zanesljivi partnerji in tretji ponudniki storitev so zavezani k upravljanju z informacijami v skladu z našimi zahtevami za varnost in zasebnost. 

SPREMEMBE TE IZJAVE

Ta Izjava o varovanju zasebnosti je bila nazadnje posodobljena 11. novembra 2015. To Izjavo lahko občasno posodobimo, v tem primeru pa bo na naši domači strani 30 dni objavljeno pravočasno obvestilo. Z nadaljnjo uporabo naših storitev po tem obdobju se naše stranke strinjajo, da še naprej sprejemajo vse posodobitve te Izjave o varovanju zasebnosti. 

KONTAKTNE INFORMACIJE

         Vprašanja glede te izjave lahko naslovite na support@letgo.si