Kako lahko pomagamo?

Site is offline. Click here for more info.

POGOJI

POGOJI NAGRADNE IGRE

 

Ime nagradne igre: “Objavi oglas v aplikaciji Letgo in pridobi možnost, da osvojiš pametni telefon”

Organizator / družba: OLX B.V.

Naslov: Taurusavenue 105, 2132LS, Hoofddorp, Nizozemska.

Obdobje: 19. marec do 25. marec 2018

Teritorij: Slovenija.

Nagrajenci:  2 (dva) nagrajenca

Nadomestni nagrajenci: za vsakega izbranega nagrajenca sta izbrana dva nadomestna nagrajenca. To pomeni, da za vsako nagrado obstajajo trije možni nagrajenci (en nagrajenec in dva nadomestna nagrajenca). Nagrajenec bo preko elektronskega naslova obveščen o prejemu nagrade in podatkih o datumu, uri ter kraju možnosti prevzema nagrade. Nagrajenec mora v 3 delovnih dneh z odgovorom na elektronsko sporočilo potrditi sprejem nagrade. Če nagrajenec ne odgovori v 3 delovnih dnevih ali (po tem ko je odgovoril na elektronsko sporočilo) ne prevzame nagrade na določen datum in uro, bo avtomatsko izgubil nagrado in prvi nadomestni nagrajenec bo prejel elektronsko sporočilo o prejemu nagrade in podatkih o in datumu, uri ter kraju možnosti prevzema nagrade. Prvi nadomestni nagrajenec mora v 3 delovnih dneh z odgovorom na elektronsko sporočilo potrditi sprejem nagrade. Če prvi nadomestni nagrajenec ne odgovori v 3 delovnih dnevih ali (po tem ko je odgovoril na elektronsko sporočilo) ne prevzame nagrade na določen datum in uro, bo avtomatsko izgubil nagrado in drugi nadomestni nagrajenec bo prejel elektronsko sporočilo o prejemu nagrade in podatkih o datumu, uri ter kraju možnosti prevzema nagrade. Drugi nadomestni nagrajenec mora v 3 delovnih dneh z odgovorom na elektronsko sporočilo potrditi sprejem nagrade. Če drugi nadomestni nagrajenec ne odgovori v 3 delovnih dnevih ali (po tem ko je odgovoril na elektronsko sporočilo) ne prevzame nagrade na določen datum in uro, bo avtomatsko izgubil nagrado. V kolikor na koncu nagrajenec ali nobeden od nadomestnih nagrajencev ne prevzame nagrade, nagrada ne bo razdeljena in jo obdrži družba.

Nagrada: pametni telefon Samsung galaxy A3 gold 16 GB

Sodelovanje:  vsak udeleženec bo objavil oglas v Letgo aplikaciji in bo s tem oglasom sodeloval. Vsak udeleženec bo lahko objavil več kot en oglas, vendar bo sodeloval le s prvo objavljenim oglasom. Oglas mora vsebovati vsaj eno sliko, opis izdelka in ceno.

Samo osebe, ki prebivajo v Republiki Sloveniji, lahko sodelujejo v nagradni igri.

V nagradni igri lahko sodelujejo le udeleženci, ki niso že osvojili nagrade v drugi nagradni igri organizirani s strani družbe v mesecu marcu 2018.

Možnost osvojitve nagrade: bo odvisna od števila udeležencev.

Način izbire nagrajencev: naključna formula.

Pomembno:

- zmagovalec nagradne igre, ki je organizirana s strani družbe v mesecu marcu 2018, ne sme sodelovati v morebitnih kasnejših nagradnih igrah organiziranih s strani družbe v mesecu marcu 2018.

- s sodelovanjem v tej nagradni igri, se udeleženci strinjajo s temi pravili.