Kako lahko pomagamo?

Site is offline. Click here for more info.

Nasveti za objavo atraktivnih oglasov

Letgo omogoča enostavno objavo oglasov in hitro prodajo. Za še hitrejšo prodajo sledi spodnjim nasvetom: 

Prva fotografija pove več kot tisoč besed 

Oglasi s kakovostnimi fotografijami imajo več ogledov kot ostali. Iz fotografij naj bo razvidno kaj točno prodajaš in kakšno je stanje izdelka. Slikaj na dnevni svetlobi, brez bliskavice in s primernim ozadjem (npr. bel stol zraven bele stene je težko vidljiv). Razmazane slike prav tako niso privlačne. Priporočamo, da izdelek slikaš iz več zornih kotov, ob tem pa ne pozabi na morebitne podrobnosti. V oglas lahko vstaviš do 12 fotografij.

Oglas z jasnim naslovom se hitreje najde 

Vsak dober oglas ima jasen in kratek naslov (npr. “Modri vintage naslanjač”), saj tako vsak hitro ve, kaj se prodaja. Zaradi jasnega naslova bodo ostali letgo uporabniki tvoj izdelek tudi hitreje našli med oglasi. Poskrbi, da naslov vključuje vse pomembne podatke, kot so npr. vrsta izdelka, blagovna znamka in model (vključiš lahko od 5 do 15 znakov). V naslovu se izogibaj nepotrebnim besedam, kot npr. "Prodam". 

Dober opis pritegne pozornost

V opisu navedi vse značilnosti svojega izdelka: stanje (novo ali rabljeno), dodatna oprema, velikost, tehnične značilnosti, kje je bil izdelek kupljen, ipd. V opisu lahko uporabiš najmanj 15 in največ 500 znakov. Zaradi boljše predstave o samem izdelku se bodo uporabniki lažje odločili za njegov nakup. 

Poštena cena prepriča

Cena je eden izmed pomembnejših podatkov, ki zanima kupce - zato je pomembno, da za svoj izdelek določiš realno in primerno ceno. Pomisli na ceno novega izdelka in jo prilagodi stanju rabljene stvari. Če imaš pri določanju cene izdelka težave ali dvome ti priporočamo, da na letgo preveriš za koliko drugi uporabniki prodajajo podoben izdelek. Če je cena stvar dogovora to navedi v opisu, v oglas pa vnesi okvirno ceno.

 

Pred objavo se pozanimaj, kateri predmeti na letgo niso dovoljeni.  

Želimo ti uspešno prodajo in dober zaslužek!